Het menu
Willem Hiele is een restaurant waar geleefd en gekookt wordt op het ritme van de seizoenen. De natuur schrijft onze kaart, we werken met ingrediënten van het moment waardoor onze menu dagelijks wisselt.
Zowel lunch (12u) als diner (19u) beginnen op een vast aankomstuur, de start van een reis door de polders. Verbinding is een extra kruiding in ons verhaal en onze chefs nemen je mee langs de velden, door de grassen en het riet, tot in het hart van ons restaurant, de keuken.
Chef’s table:
125 euro/pp – ex. dranken.
Kan op donderdag*- en vrijdagmiddag*.
Chef’s Experience:
Belevingsmenu 235 euro/pp
Kan zowel als lunch als diner gekozen worden.
Wijnen
Vanaf € 8,00 aangepaste wijn per glas.
Onze sommelier neemt je graag mee op trip waar je vrij kan kiezen en switchen tussen wijn, bier en sapjes.
Koffie en thee
Deze zijn in de prijs inbegrepen.
*Uitgezonderd op feeestdagen dan serveren wij enkel het belevingsmenu van 235 euro pp.
Door de complexiteit en signatuur van onze gerechten, kunnen wij slechts in beperkte mate aanpassingen doorvoeren aan het menu. Lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij helaas niet aanbieden. Zee, aarde, polders en vuur zitten verankerd in het DNA van Willem Hiele.